Lowlan Classic

Wat is LowLan Classic?

De primeur van het nieuwe LowLan format! LowLan Classic onderscheidt zich door het unieke huiskamer gevoel. Met de naam "Classic" grijpen we terug naar de tijden dat je met z'n allen voor het scherm zat en je verder geen zorg in het leven had. Wie wilt dit nu niet herleven? Onze ambitie is om het Classic gevoel volledig te omarmen en daarom richten we een console corner in voor competities waardoor jij volledig in de actie zit! Verder hebben we ook enkele verrassingen gepland, maar houd daarvoor onze kanalen in de gaten.

Waar en wanneer?

11 juni 2022 om 12:00 openen wij de deuren! Gemeenschapshuis Broeksittard is zoals vanouds weer de locatie waar je terecht kunt. De volledige planning volgt nog, dus houd onze kanalen in de gaten, maar rond 16:00 houden we de opening. Daarna houden we de avond zo gezellig mogelijk waarna jij kunt doorgamen tot je erbij in slaap valt. Op 12 juni heb je nog ruim de tijd om door te gamen, om 16:00 breien we er een eind aan en verwachten we je weer op LowLan 11!

wat voorzien wij?

Wij zorgen voor een plek van 1.00 tot 1.20 meter breed, een comfortabele stoel (helaas geen gaming chairs), gigabit netwerk, een LAN-kabel die klaar ligt op je plek, één stopcontact voor je hele setup, samenspeel momenten, toernooitjes, een Discord server voor communicatie tijdens de LAN en een hoop gezelligheid samen met alle andere gamers!

wat neem je zelf mee?

Wat jij voor jouw set-up mee wilt nemen is natuurlijk aan jou! PC of console? Alles is welkom! Wel belangrijk is het dat je het volgende zeker mee neemt:

- Je eigen set-up inclusief scherm en videokabels
- Een stekkerdoos voor je set-up, iedere plaats is voorzien van één stopcontact
- Identiteitsbewijs
- Goede zin om samen te gamen

Bestel je ticket!

vragen?

Voor algemene vragen of iets specifiekere problemen staan wij altijd open op onze socials! Een snelle manier om antwoord te krijgen is een LowLan Host of Crewlid te taggen op onze Discord! Wij doen er alles aan om er voor iedereen een fijne LAN-party van te maken!