Lowlan 13

Wat is LowLan?

LowLan is een Lanparty met als doel het samenkomen om te gamen. Wij vinden dat gamen veel leuker is als je naast elkaar zit dan wanneer je thuis op de zolderkamer zit. Naast een comfortabele plek om je PC of Console neer te zetten bieden we activiteiten zoals compo's aan.
Tijdens de 48 uur van LowLan zullen gedurende de eerste 24 uur een flink aantal competities en samenspeel momenten georganiseerd worden waar iedereen (volledig vrijwillig) mee kan doen om samen met andere deelnemers op één plek in de zaal te gamen. In de tweede 24 uur geven we iedereen de kans om lekker bij te komen van de eerdere actie en is er ook meer ruimte voor eigen ingevingen. Grijp deze kans om samen met je vrienden te kunnen gamen een heel weekend en kom naar LowLan 11!

Waar en wanneer?

LowLan 13 zal plaatsvinden van 8 november tot en met 10 november van 18:00 tot 18:00!

info

8-10 november 2024
Pastoor Schoenmaeckersstraat 8, 6163 BW Geleen

prijzen

48 uur
Early Bird: 35 euro
Regular: 40 euro

wat voorzien wij?

Wij zorgen voor een plek van 1.00 tot 1.20 meter breed, een comfortabele stoel (voel je vrij om je eigen gaming chair mee te nemen), gigabit netwerk, een LAN-kabel die klaar ligt op je plek, één stopcontact voor je hele setup, samenspeel momenten, toernooitjes, een Discord server voor communicatie tijdens de LAN en een hoop gezelligheid samen met alle andere gamers!

wat neem je zelf mee?

Wat jij voor jouw set-up mee wilt nemen is natuurlijk aan jou! PC of console? Alles is welkom! Wel belangrijk is het dat je het volgende zeker mee neemt:

- Je eigen set-up inclusief scherm en videokabels
- Een stekkerdoos voor je set-up, iedere plaats is voorzien van één stopcontact
- Identiteitsbewijs
- Goede zin om samen te gamen


Tickets zijn binnenkort beschikbaar, houd de website of social media in de gaten! Bestel je ticket!

vragen?

Voor algemene vragen of iets specifiekere problemen staan wij altijd open op onze socials! Een snelle manier om antwoord te krijgen is een LowLan Host of Crewlid te taggen op onze Discord! Wij doen er alles aan om er voor iedereen een fijne LAN-party van te maken!